| AstaMicaTeIubesteMoolt a întrebat:

Am Bluetooth pe PC, intrebarea mea este : Pot sa trimit poze din telefon in PC? Cum?

fundita daca functioneaza :*:*:*:*:*:*

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Uite aici :
http://ezinearticles.com/? How-Do-I-Connect-My-Bluetooth-Phone-To-My-Computer&id=650888

| rafi96 a răspuns:

Activezi bluetooth-ul de la pc, te asiguri ca are vizibilitatea activata apoi de pe telefon cauti dispozitive noi si trimiti pozele dispozitivului gasit ( cel de la pc )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai un CD cu driver-ul bluethooth-ului respectiv. Daca ai Nokia poti folosi Ovi Suite. Daca ai alta marca de telefon poti folosi programul respectiv fiecarui producator. Intra pe site-ul oficial al producatorului telefonului tau. Bafta!

| Cucubauuuu a răspuns:

Dap.Tre sa intri in Bluetoothu PC si sa faci legatura cu telefonul.Asta nu mai stiu exact cum se face dar e undeva sa gasesti alte dispozitive si faci legatura cu telefonu.PS:trebuie sa ai Bluetoothu la telefon deschis.
Ca sa iti trimiti poze din telefon pe PC faci la fel cum faci cu alte telefoane.
Daca vrei sa iti trimiti chestii de pe PC pe telefon dai click dreapta pe lucrul care frei sa il trimiti(ex. o muzica) si trimite prin sau ceva de genu, dupa dai Bluetooth si cauti telefonul tau.
Cam atat! Sper sa iti fie de folos:*

| themaster9 a răspuns:

Da,poti.Dar ca sa poti sa le primesti deschizi Bluetooth-ul PC-ului>Receive Files Iar Apoi incerci sa trimiti poza!

| CyBeRnEtiCk a răspuns:

Si io am aceeasi problema