| alicia2000 a întrebat:

Am descarcat un fisier de pe net pentru a-mi disparea sageata de la iconitele de pe desktop,intr-adevar au disparut,dar dupa ce am scanat cu antimalware si am reparat erorile, in locul sagetilor din iconite au ramas patrate negre si nu se mai intelege aproape nimic.cum pot repara iconitele, am un desktop foarte urat!

3 răspunsuri:
| Sihastrul a răspuns:

Trebuia sa te documentezi putin inainte, se mai intampla.
http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/TweakUI.shtml
Apoi\control panel/TweakUI\explorer\schimbi sa apara cum doresti\apply\ok

| KIDoOr a răspuns:

Fisierul.dll ce elimina acele sagetele era virusat. cand tu ai dat sa cureti pc-ul de virusi, antivirusul a sters acel fisier si d'aia ai ramas cu patratele negre. ce poti sa faci este fie sa elimini complet programul din "add/remove programs" ce se gaseste in control panel fie sa reinstalezi acel program care elimina sagetelele, dar downloadandu-l de pe un site mai sigur si scanandu-l inainte, ca sa fi sigura ca nu iti ramane vreun virus in pc.

| PanaceuUniversal a răspuns:

In momentul in care ai instalat acel fisier de pe net ai inlocuit acele sageti cu un ecran invizibil, astfel ele nu iti mai apareau. Din pacate pentru tine, acel fisier pe care l-ai descarcat de pe net era infectat cu un virus, sau avea un format asemanator cu cel al unui virus (trebuia sa il scanezi separat inainte sa il instalezi), iar atunci cand ai scanat calculatorul, antivirusul a sters fisierul (si nemaiexistand acel ecran transparent si nici sagetile, s-a trecut la culoarea generica...adica negru )

Doua solutii, una probabila si alta sigura :

1. Descarca un alt program care face sa dispara sagetile ( nevirusat ) si instaleaza-l - e posibil sa functioneze (de asemenea o noua tema pentru Windows ar putea functiona dar putin probabil).

2. Reinstall Windows : Fa-ti un Back-up la fisiere, si instaleaza din nou Windows-ul (daca poti chiar transfera-le pe alt pc si fa un format la drive cand il instalezi )