Nu e bun pc-ul! e pe amd arhitectura VECHE si slaba am avut si eu x4 860 k si statea la 78 de grade in LOAD cu ventilator hyper 212 evo cu arctic mx4 deci nu e bun ce ai ales tu
iti dau pe scurt
i3 6100
placa de baza orice marca h110 chipset
8gb ddr4 2133mhz o singura placuta sau doua, cum e mai ieftin, nu e diferenta.
sursa de minim 500w corsair sau seasonic sau sirtec, altele sunt slabe si pot crea probleme
placa video, rx 470, dar nu cred ca intri la buget, deci gtx 1050 > gtx 960 > r8 380 ca asta e lista, cel mai bun fiind rx 470
carcasa incearca deepcool teaseract sau deepcool smarter or zalman z1 plus sau z3
ceea ce conteaza sa iei neaparat i3 6100 + placa de baza si sau r9 380 sau gtx 1050 vezi cu care intri in buget
si numai cauta pe amazon. garantie e valabila la majoritatea componentelor DOAR IN GERMANIA, si costa mult si livrarea si risti sa-ti vina stricate iar returul costa mult
legat de marci la placa de baza video si memorii ram, nu conteaza brand-ul toate sunt APROAPE LA FEL, daca o palca video e MSI gaming, inseamna ca e cu 1-5% mai performanta ca o placa video gigabyte evga Asus etc deci alege cea mai ieftina varianta a placii video sau ram-ului
De unde le-as putea lua?
EMAG sau altex
cu pc garage si evomag sa ai mare grija sunt cam tepari uneori!
daca stii sa-l faci tu pe componente! eMAG sau altex 100%
De cati GB ar trebui sa fie placa video?
Minim 2gb si 3gb astea sunt perfecte
4 e recomandat iar 6-8 e perfect
Si de ventilator?