Wow, CookieVedetaAmarata a TPU o comite din nou
e pe dinafara dar se baga ca musca in lapte, ca sa arate cat de mult e pe dinafara, moama ce ma bucur ca am reusit sa il fac sa ma ignore, si sa dovedesc categoric, ca el e ala de rahat
se pare ca putini mai stiu tehnologia cu disk-uri optice, ei bine conteaza SI viteza cu care merge CD-ul SI viteza cu care le-ai scris:
- viteza maxima cu care se poate scrie un CD este citita de unitatea optica, iar unitatea optica o poate suporta, SAU NU
- viteza cu care scrii, da calitatea disk-ului, si daca poate scrie la 100x sau o suta de milioane x, TOT e recomandat sa scrii un CD cu MAXIM 16x si un DVD cu maxim 4x, altfel poti sa ai erori (indiferent ca e Verbatim, care cica, ca e cel mai bun)
siiiiiii, am testat pe pielea si buzunarul meu (disk-uri aruncate) ce am scris mai sus, deci STIU ce spun!
10x
Scrie cu cea mai mica viteza un cd si da-mi un feedback.
Am scris cu cea mai mică viteză (10x) un CD-R Verbatim in format audio si receiverul meu nu il citeste, dar Cd-urile Tetraxdata le-a citit si le-am scris cu aceeași viteză.
Cele de la Verbatim merg pe calculator sau la masina am văzut.
Ai citi raspunsul meu?!?
ce viteza maxima de scriere au CD-rile Traxdata si Verbatim?!?
Ambele au 24x bro.
52x
Scuze
Naspa atunci, chiar nu mai am nici o idee, nu mai lua Verbatim, sau data viitoare ia un CD, vezi daca merge, si apoi ia mai multe
oricum tehnologia asta e depasita de un deceniu... receiverul ala nu are usb, bluetooth, sdcard, etc?
Sunt cd-uri identice, doar firma diferă, însă funcționează doar cele de la Tetraxdata.
Are doar Aux, Cd, Tape.
E mai depășit, dar merge
E o combina audio mai exact.
Mersi mult pentru răspunsuri.
Cu placere, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta real
Mersi de raspuns!
FloFlorentina întreabă: