O sa fiu sincer. Nu arata nici bine, ncii rau. Eu recomand asa http://bit.ly/LjLStJ dar, recomand asa doar daca isi va schimba monitorul cu un full hd. Daca nu o sa faca asa ceva, adica va pastra acel monitor, mai bine un radeon 7770 si un i5. La sursa, sa nuc are cumva sa te gandestu tus a schimbi ceva, ca cea psua de mine de 400W, crede-ma, e net superiaora la cea pusa de tine :)
Toate sunt compatibile in afara de hdd, cauta unul pe SATA 2, decat sa le iei de la eMAG unde umfla preturile cu pompa poti gasi la magazine sau pe alte siteuri aceleasi piese, daca vrea sa iasa mai ieftin poate sa lasa carcasa veche, daca are.
Pai HDD-ul stiu ca este pe sata 3, dar este compatibil doar ca nu va merge pe 6 gb/s ci pe 3 doar, toate sata sunt compatibile intre ele
Era sa uit ce siteuri de componente pc online mai sti? ca si pcgarage, evomag, le umfla? Daca mai stii niste siteuri pls Spune-mi, FUNDA!
Eu cred ca nu ar putea duce la high GTA 5 si Max Payne 3, deoarece pc-ul are doar 4gb ram.Plus ca ar fi bun un alt HDD.
ThePhantom550 întreabă:
anonim_4396 întreabă: