| Aonimus10 a întrebat:

Buna TPU am hotarat sa ma apuc de youtube gaming. am si calculator bun acum dar am o problema la rezolutie. dupa ce filmez apar niste linii groase negre la stanga si la dreapta.ce sa fac? funda de exemplu https://www.youtube.com/watch?v=j8f8a1LSI9U.scuze categoria. funda

10 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Ac unity are grafica proasta? daca te joci pe un cartof cred si eu.

| Aonimus10 explică (pentru peperonies):

Pai sa o luam asa:1 Are probleme la optimizare.2 Texturi spalacite.3 Am calculator decent de exemplu : nvidea 750 2 gb ddr 5 256 bits si un i 5 de 3, 5 ghz.Eu cred ca e decent. Uita-te in comparatie cu assassin's creed 4. Mie mi se pare mai buna grafica la acr 4. Apropo lasa-mi componentele pc-ului tau intr-un comentariu

| peperonies a răspuns (pentru Aonimus10):

NVIDIA 750 e o placa video slaba. fac pariu ca nu iti merge ac unity nici pe medium.

i5 4690k
gtx 970
12 gb ram

Ah din pacate pentru tine calculatorul meu duce la ultra ac unity. Dar totusi nici cu un calculatorul racheta nu poti rescrie jocul chiar daca stii it

Sunt in stare sa pun ce vrei tu la bataie ca nu iti merge nici pe medium. fa un clip pe youtube cu ac unity la ultra. fa-l acum. in seara asta. pune linkul aici. cu fraps on sa vedem fpsu.

Bun si daca il pun nu am nicio satisfactie sadica cum ai tu ca te-am edificat in acest plan mai simplu spus nu imi iese nimic

Eu incep sa cred ca tie nici nu iti merge ac unity.

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Nu stiu.

| PepiChuxD a răspuns:

Foarte simplu. Nu mai joci minecraft pe fullscreen. :}

| Aonimus10 explică (pentru PepiChuxD):

Am facut-o dar fara rezultat