| adrili10 a întrebat:

am intarat pe un site legat de cum sa iti ascunzi adresa ip si ceva despre cate stie internetul despre tine cand navighezi.Era acolo un link care iti arata cum sa iti ascunzi adresa ip si m-a directionat la downladarea unui program pe nume tor.Credeti ca are ceva? DAu funda.Nu l-am instalat.

6 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

AM si eu laughing vream sa intru pe tPUwinking dar nu mergea sa ma loghez ahaahahahaaha

| gelu1970 a răspuns:

E un browser.
Are avantaje, insa partea cu ip ascuns...nu.

| IIIshaneIII a răspuns:

Programul tor este bun dacă ești puțin psihopat și vrei să vezi chestii care pe alții ai afectează puternic emoțional și poți să cumperi și droguri și mai multe, vezi tu acolo

| TehDevil a răspuns:

Il poti instala cu siguranta, insa vor fi si site-uri care-ti vor fi restrictionate din cauza acelui fake ip pe care-l vei primi. Altfel, programul este in regula.

| Gg1o984 a răspuns:

Ceee?! =)
In niciun caz nu trebuie sa fii psihopat sa instalezi tor
Tor e un browser care se foloseste de obicei pentru a naviga "in siguranta". Adica atunci cand il folosesti locatia ta nu o sa apara ca este in Romania, o sa fii conectat in mai multe locatii oriunde in lume si asa e foarte greu sa ti afle cineva locatia. E folositor pentru cei care nu vor sa fie urmariti, pentru cei care intra pe diferite site.uri mai...periculoase. De exemplu deep web happy (e cel mai "popular")
Ideea e ca e bun pentru orice vrei sa faci tu. laughing
Si eu il am si il folosesc pe laptop pentru diferite lucruri.