| MoniStyles a întrebat:

Am internet de la RDS-RCS si de fiecare data cand deschid calculatorul trebuie sa scriu parola, si e enervant. As vrea sa stiu cum fac sa mi se salveze parola si sa nu mai fiu nevoita sa o scriu de fiecare data. PS: Am windows XP.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti iei un router si rezolvi problema. plus poti conecta orice calculator / laptop la el.

| mgtow a răspuns (pentru suntserios):

Si eu vreau un router wireless bun ca sa pot conecta PS3 si mobilul ca am unul vechi la care merge bine doar la laptop. Ce-mi recomanzi?

| suntserios a răspuns (pentru mgtow):

Pai cam orice de la D Link. Am avut vreo 2 acasa si am doua si la munca si merg ok. Pe partea cealalata NU Edimax, se cam ard cele ieftine.

| mgtow a răspuns (pentru suntserios):

Ala bun banuiesc ca costa 100 de lei nu?

| K0sti a răspuns (pentru mgtow):

Cele mai bune routere raport calitate/pret. http://www.tp-link.ro/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR841N

| K0sti a răspuns:

Of of, in fereastra aia unde ii dai conect, nu ai vazut ca ai o optiune care trebuie bifata dupa ce bagi user si password ca sa nu te mai intrebe data viitoare? Ii dai decat conect.

Sau vezi aici, o chestie si mai eleganta: http://www.craiovacenter.com/index.php/topic,2349.0.html

| mgtow a răspuns (pentru K0sti):

Pedegeaba o bifez ca tot trebuie sa conectez eu, mancaiar foamea pe cei de la rds-rcs cu conectarea lor de 1 ban.

V-am dat un link, te-ai uitat la el?

| mgtow a răspuns (pentru K0sti):

Am windowsul in spaniola si nu am cetatenie americana ca sa inteleg engleza. Oricum ma ajuta varumiu cand vine la mine si poate reuseste sa remedieze problema cu wirelesul sa mearga la PS3 si mobil.

Pai de ce ar trebui sa ai cetatenie americana ca sa intelegi engleza? Na ca ma bagasi in ceata.

| Bebinita2 a răspuns:

Pur si simplu cand te conectezi la internet bifezi casuta unde scrie:
Save username and pasword...
apoi te conectezi si ramane salvata