| Trofimov_Andreea-Maria_1994 a întrebat:

Am nevoie de ajutor, am făcut back up la toate pozele din telefon pe Fotografii, doar ca azi am șters un fildeș din telefon, cum le pun la loc? Dau Funda!

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Trebuie de stiut ce fel de backup e - cu ce a fost facut, unde a fost facut, ce fisier a fost sters - o poza, fisierul backup, ce versiune de android e.
Daca fisierele - pozele au fost pe un card si dupa stergere nu a fost scrise alte fisiere pe card, se poate scoate cardul, se pune intr-un cititor de carduri (daca are calculatorul cititor de carduri, sau intr-un cititor de carduri pe USB), apoi se foloseste in calculator un program de recuperare fisiere sterse cum ar fi recuva (piriform) si se incearca recuperarea fisierelor sterse. Direct din telefon merge cu ceva de genul http://www.yoda.ro/......u-ios.html
Multe aplicatii de recuperare direct din telefon cerc ca telefonul sa fie rutat - deci nu e ceva usor de facut si nici recomandat - se poate strica sau inrautati functionarea telefonului.
Acum depinde de backup - daca e facut corect si poate fi folosit, poti recupera din acel backup fisierele sterse, cu conditia ca acel backup sa nu fi fost sters si numai daca acel backup contine si fisierele pe care vrei sa le recuperezi.

3 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Raspunsul meu a fost destul de general, sper sa poti recupera fisierul sters. happy

| Trofimov_Andreea-Maria_1994 explică:

După aproximativ 2 ore am reușit. happy