Intai verifica la 'rece' daca acea arhiva contine ceva adica sa nu aiba o marime mica de ordinul octetilor apoi vezi si tu daca in setarile de la messenger este setat sa se salveze arhiva; iar in legatura cu programul cauta si tu alta versiune ti-as da eu link dar nu ma lasa site-ul sa=l public cica fac piraterie.noroc
Da, este setat sa se salveze si arhiva contine ceva ceva.
Intra pe www.yahoo.com si ai sa le poti citi de pe email:) trebuie sa ai activata optiunea sa se salveze conversatiile:)
Si in privinta asta, am incercat, dar imi apare doar o parte din conversatie.
Pe yahoo poti intra dar numai daca ii stii parola eu zic sa iti dezinstalezi messengerul il instalezi la loc setezi din messenger sa se salveze conversatiile apoi te apuci si vb ceva cu cineva si te duci cu acel programel si vezi daca merge.bafta
Atunci n-ai cum sa le recuperezi.stiam ca daca instalezi messenger 11. 5 te intreaba daca vrei sa iti recapeti conversatiile, daca il ai instalat deja... nu stiu. imi pare rau pentru tine
Imi apare aceeasi eroare.
Ai incercat cu alta versiune de program?
Da, dar cum am spus si mai sus imi apare cand intru in C: decat pana la Message si cand folosesc un alt program, nu-mi apare absolut nicio conversatie(nu gaseste niciuna)
Ti-am lasat mesaj in caz ca nu il vezi