Toate tabletele au placa de retea WI_FI incorporat! Pentru tableta nu iti trebuie adaptor dar iti trebuie pentru PC (daca nu are placa de retea wi-fi). Trebuie sa cumperi doar ROUTER ->atat si firul de la internet intra direct in router si ai wireless in toata casa.Cablul de la internet intra la majoritatea sub antena http://iasi365.com/images/stories/diverse/modem-upc-2.jpg
setarile pentru router le faci aici -> Internet Explorer - http://192. 168. 1. 1
Merci si pentru poza! Acum stiu unde sa bag firele
Doar un fir bagi ->ATAT! Doar cel de la internet Pentru restul ai wireless.
Am mai pus o intrebare . Cum sa fac setarile la net pentru tableta.Raspunzi si la aia?
Daca ai wireless nu faci nici o setare! Doar prima data o sa-ti ceara parola de la wi-fi (daca o sa-ti pui) si apoi se conecteaza automat la retea.
Aa k mersi
Buna, modemul Huawei MT 882 este compatibil cu routerul wireless EDIMAX BR-6228nS?
Nu-ti mai trebuie modem! Poti sa-l arunci. Firul de la internet il bagi direct in ROUTER (chiar acolo sub antena). Routerul are si el modemul lui inclus in el.
Deci toate routerele au modem inclus in ele ?
Da!
Ok mersi, acum ma prinsei . Trebuie sa trimita si CD la router? Ca mi-a mai trimis ei cutia fara cd
Asa ca un vecin de pe la mine de pe strada a incercat sa ia si el internet si nu a putut.Si de la alt vecin de la mine de pe str. a luat, ca el avea modem wireless, mie nu putea sa imi dee modem wireless
Da.
Bn merci ca eu am citit undeva ca imi trebuie si adaptor wireless pe care sa il conectez la tableta
Poate sa-ti dea parola de la wireless si te conectezi si tu la el mokka! Doar parola iti trebuie si nimic altceva. Daca nu are parola te poti conecta si fara sa stie el
Deci ma pot conecta si fara adaptor
Aaa ok, eu iau internet de la romtelecom
Si celelalte cabluri(ADS SI USB)nu mai trebuie conectate in routerul wireless? Doar cablul pe care scrie Ethernet
La router conectezi doar cablul de la internet! acela care intra in modem acum intra in router si altceva NIMIC.
Deci bag cablul de la net, il instalez si gata
DA! (am facut postul asta de 25 de raspunsuri)
Nelul ce intrebare am eu la tine.Imi poti explica si mie cum pot sa activez wi-fi de la modem sa imi mearga si pe telefon.Am un telefon zte racer 2 si cand activez wi-fi imi apare multe retele si prin ele se afla si a mea romtelecom si nu stiu ce mai scrie acolo cand dau pe wep si scriu codul nu imi apare semnul acela wi-fi pe telefon si sc k se obtine ip dar tot nu merge ce pot sa fac
?
Da un reset la router sau scoate routerul din priza cca 2-3 minute si apoi incearca sa te conectezi.
Din ce am citit acum pe google, tableta ta (Goclever TAB I71 7) are adaptor wifi incorporat. Deci, daca iti cumperi un router wireless rezolvi problema si nu mai bagi nici un fir in ea. De la ce firma ai internet?
Am net de la romtelecom
Http://www.go4it.ro/......639942/... sper ca am fost de folos... :)
Simplu dai suni la relatii cu clienti unde iti va spune de interlet dar pe tine nu te intereseaza asata dai sa vorbesti cu un operator si spui problema o sa o rezolve
Dar pe cell cum sa intru ca sa activez am modem si parola dar imi cere si alte lucruri cum ar fi :protocol, cod proxy si altele
Buna tpu...va rog sa imi spuneti si mie cu activez netu pe o tableta i-lnn daca bag un modem romtelecom?