| madalynamadyy a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru si va rog sa fiti sinceri. M-a blocat cineva pe facebook si sincer nu stiu de ce fiindca nu ii trimiteam cereri la jocuri sau sa vorbesc cu el. Acuma cand il caut nu imi mai apare deloc numele lui. Oare exista ceva posibilitate sa ma deblochez singura sau totusi sa ii pot vedea profilul? Va rog mult. Cel mai bun raspuns primeste funda + vot!

Răspuns Câştigător
| DedeeAndreea a răspuns:

Bună.Nu,nu mai poţi face nimic. Dacă acea persoană te-a blocat, nu mai ai acces la contul persoanei respective, nu mai poţi comunica şi interacţiona cu persoana respectivă pe facebook.Dar dacă cunoşti acea persoană, mai bine vorbeşte cu ea la telefon\pe alt site de socializare\faţă în faţă, şi întreabă persoană respectivă ce are cu tine sau de ce te-a blocat.Ea\el te poate debloca!
Este posibil şi să îşi fi dezactivat contul.Bineînţeles că şi-l poate reactiva la loc, iar tu vei putea interacţiona cu ea\el dacă îşi reactivează contul.
O zi plăcută!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu te poti debloca singura, poate aveti un prieten comun si il poti gasi in lista lui de prieteni

| DeeaDeea001pinck a răspuns:

Buna.Probabil ca el te-a sters din lista si tea si blocat.
funda? big grin happy

| fabian565 a răspuns:

Poate el si-a sters contul de facebook sau ti-a dat block asa incat tu sa nu il mai gasesti.