| writtennnns72 a întrebat:

Bună TPU!
Am nevoie de nişte răspunsuri din partea unor cunoscători de cauză, dacă se poate, vă rog.
Am avut un cont de facebook de 5 ani, cred, şi am avut destule mesaje trimise pe el cât şi poze, întrebarea este: dacă se şterge contul definitiv mesajele rămân? Sau dacă şterg acum contul peste cât timp dispar mesajele?
Iar cealaltă întrebare este una care am mai văzut-o dar nu chiar în acelaşi context. Am auzit că poţi face rost de vechile conversaţii, să spunem că facem rost, dar se pot recupera doar cele din anul acesta sau de acum câteva luni? Cele de acum câţiva ani nu se pot recupera?
Sper să îmi răspundeţi cât mai repede pentru că am nevoie. Mulţumesc!

3 răspunsuri:
| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Dacă îţi vei şterge contul nu crezi că se şterge cu tot? Eventual înainte de a şterge scontul poţi intra să arhivezi convorbirile şi să le salvezi!

| writtennnns72 explică (pentru Florin_Chiba_1988):

Nu vreau să salvez conversaţii, vreau ca alţii să nu mai aibe conversaţiile cu mine. Ai avut un cont şi l-ai şters? O spui din experienţa proprie sau îţi dai cu părerea? Mulţumesc! Apropo, tot nu am primit un răspuns legat de a doua întrebare.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns (pentru writtennnns72):

Ştiu că am şters converaţii! Însă persoana cu care ai vorbit dacă are conversaţiile, de la el nu le poţi şterge tu! Este politica de confidenţialitate: fiecare are drepturi depline să îşi seteze contul după propriul plac. În privinţa converaţiilor vechi, rămân în cont, asta dacă nu au fost şterse!