Pai nu ai un back up facut la el?
incearca sa il resetezi si sa faci configurarea lui din nou si dupa ce o faci salveaza back upul; are un mic buton de resetare trebuie sa bagi un ac cam asa e de mic incearca asa siv ezi
Am incercat sa il resetez si sa il reinstalez si imi dadea eroarea specificata mai sus...si cate-odata functioneaza dar trimite semnal securizat si eu nu i-am pus parola, si cateodata trimite dar pentru putin timp ca pica dupa 5 secunde
L-ai resetat de la butonul ala mic? trebuie sa ti cam 5 10 secunde apasat pe buton
Da, l-am resetat....si ledurile alea imi licare si dupe se incarca toate si se opresc, si dupa face iar la fel
L-am resetat...mi se aprind ledurile alea, licare iar dupe putin timp se incarca toate ledurile si se sting imediat. Dupa faca iar la fel. Ce sa aiba?
Inseamna ca l-ai resetat e bine acuma incearca sa-i faci setarile din nou si vezi
Tot nu merge. Este posibil sa fie si din cauza mufei principale care intra in router? Ca atunci cand misc laptopul mi se deconecteaza de la net si stau cam 3 minute ca sa reusesc sa il conectez iar
E posibil sa fie cablul schimba cablul si vezi
Dar daca nu e cablu, altfel nu se mai poate rezolva problema?
Nu are ce alt ceva ori e netul tau routerul daca mere si se intrerupe nu are treaba ori ai pus ceva peste cablu ori l-ai sucit ori la mufe nu face contact ai rupt mufa
Am incercat si la un vecin sa vad daca merge si tot aceeasi problema o face
Fai un update de firmwere daca nu atunci gandeste-te sa il schmbi
Numai e nevoie, se pare ca era de vina incarcatorul, nu era incarcatorul lui si de aia, acum merge perfect, oricum mersi mult
Pai si de ce nai pus problema asa de la inceput era foarte simplu