| diadia46 a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor. Am primit pe Facebook spam-ul acela cu "Watch what happened to his ex girlfriend" si mi-a virusat calculatorul. Am reusit sa sterg virusii din comp, dar cand intru pe pagina de Facebook se deschide automat link-ul ala si nu pot sa ies de acolo. Cum pot sa-mi salvez pagina? Multumesc mult, fundita sad

Răspuns Câştigător
| Liviucu a răspuns:

Dia, virusul va ramane atata timp cat este instalat in Browser. Sterge TOTAL si COMPLET Firefox-ul sau ce folosesti tu si apoi reinstaleaza. El nu este in PC-ul tau si nici in contul de Facebook, nu te panica. El este in modulele din browser, iar daca il gasesti sa il scoti fara dezintalare totala cu atat mai bine.
Succes!

3 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Dezinstaleaza browserul si scaneaza cu malwarebytes. Dupa scanare o sa iti gaseasca toti virusii si o sa tii stearga. Dupa poti sa reinstalezi browserul.

| diadia46 explică (pentru Intruder19):

Am facut asta, calculatorul nu este infectat. Virusul e pe pagina de Facebook.

| Liviucu a răspuns (pentru diadia46):

Dia, virusul va ramane atata timp cat este instalat in Browser. Sterge TOTAL si COMPLET Firefox-ul sau ce folosesti tu si apoi reinstaleaza. El nu este in PC-ul tau si nici in contul de Facebook, nu te panica. El este in modulele din browser, iar daca il gasesti sa il scoti fara dezintalare totala cu atat mai bine.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de fapt o aplicatie care o data nstala pe pagina ta face ce e program deinstaleza aplicatia, pc ul nu se viruseaza daca dai clik pe ceva, doar daca descarci