Nu ii asculta ca nu stiu ce vorbesc. Jailbreak inseamna inlaturarea restrictiilor impuse de Apple in sistemul de operare si nu te ajuta la update de iOS. Problema ta este alta: telefonul tau nu este 3gs ci este 3g! ultimul sistem de oprare care poate fi instalat pe un 3g este iOS 4.2.1. Majoritata aplicatiilor cer minim iOS 4.3 sau 5. x. Daca era 3gs iti aparea sa dai update la iOS 6 in settings general asa cum ti-au zis si altii!
Nu prea ai cum sa faci update, nici ipad 1 nu are voie, a ramas la 5.3 sau 5.4, nu mai stiu sigur. Iphone-urile mai vechi nu au cum sa faca update la ios mai nou decat prin jailbreak.
Si jailbreak ce mai e? si cu chestia asta pot sa fac?
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Jailbreak_%28iOS%29
Have fun readin'. Pierzi garantia daca faci asa ceva.
Deci, nu imi pot descarca nimic, niciodata? sau imi mai apare ca cica nu se poate descarca ca are ecranul prea mic!
Poti descarca o multime de aplicatii doar ca majoritatea aplicatiilor mai noi sau cele care au primit update nu merg pe un soft asa vechi
Si care aplicatii le-as putea descarca? imi dai si mie exemple plz!
Nu ii asculta ca nu stiu ce vorbesc. Jailbreak inseamna inlaturarea restrictiilor impuse de Apple in sistemul de operare si nu te ajuta la update de iOS. Problema ta este alta: telefonul tau nu este 3gs ci este 3g! ultimul sistem de oprare care poate fi instalat pe un 3g este iOS 4.2.1. Majoritata aplicatiilor cer minim iOS 4.3 sau 5. x. Daca era 3gs iti aparea sa dai update la iOS 6 in settings general asa cum ti-au zis si altii!
Daca nu ti-l citeste pe iTunes imi pare rau sa-ti spun dar ai un mare FAKE, orice iPhone (ca e 2, ca e 3, ca e 4 fie si 5 ) trebuie sa ii permita iTunes-ului sa il citeasca, daca nu ti-l citeste nu este original.