| Miuletz a întrebat:

Buna TPU! Am niste dubii legate de televizorul meu. Mai exact daca a fost lovit sau nu. Am avut 2 televizoare smart de la Samsung. Primul a inceput sa aiba o dunga neagra dupa un an de folosinta si am reusit sa-l inlocuim prin garantie. Al doilea a inceput sa aiba aceeasi dunga neagra dupa 2 ani, nu mai este in garantie deci nu-l putem inlocui. Problema sta in felul urmator, am o nepoata de aproape 9 ani care se uita pe Youtube la televizor, este posibil ca nepoata sa fi lovit televizorul cand s-a enervat si sa se fi produs acea dunga neagra?

Din cate m-am interesat pe net de cele mai multe ori pixelii mor cand televizorul este lovit (asta daca nu apar de la inceput cand este o problema din fabrica). Din cate stiu s-a mai stricat un televizor, dar nu smart, pe care il folosea ea. Era un televizor vechi de vreo 8 ani, pe care l-am folosit si eu drept monitor pentru calculator si a mers perfect pana a inceput si ea sa stea pe calculator. Ma gandesc ca din moment ce se joaca Roblox (si stiu sigur ca se enerveaza si tipa, dar nu stiu sigur daca si loveste televizorul) poate sa fi lovit si acel televizor si sa-l fi stricat.

Vreau sa stiu care sunt sansele ca nepoata sa fi lovit ambele televizoare. Noi ne-am gandit ca este un defect din fabrica, mai ales ca in ziua de azi lucrurile se strica cat mai repede ca sa cumperi iar si iar. Dar am cautat problema cu pixelii morti pe google si am citit ca daca nu sunt prezenti de la inceput ei apar in urma unei lovituri.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu avem de unde sa stim ce a facut nepoata ta. Nu am auzit pana acum de asta.

| G777 a răspuns:

Am un TV Samsung care dupa vreo 5 ani de folosinta are o pata alba pe ecran. Celalalt care este exact la fel luat in acelasi timp nu are absolut nici o problema.Ma gandesc ca depinde de noroc dar si de modul in care e folosit.