Clic pe start, tastezi în bară "dxdiag"la display îți arată dacă ai probleme la placa video, faci update de driver, dacă se încălzește suflă-l de praf vezi dacă merge coolerul
Salut
Il folosesti mai mult decat poate duce, joaca'te jocuri mai lejera sau scade rezolutia.
Curata-l periodic de praf, vezi sa functioneze coolerele si nu te mai juca jocuri peste specificatiile calclatorului.
Bafta
Descarci programul Speccy, vezi ce temperaturi arată, imaginea se multiplică de la placa video
Si dupa ce l-am descarcat ce trebuie sa fac ca sa nu se multiplice imaginea?
La mine imi arata No problems not found. Ajuta-ma ca am 13 an si nu ma pricep!
Faci update la driverul plăcii video, de unde știi că se încălzește dacă nu știi ce temperaturi ai, nu e problemă până la 50 grade, poate problema e la monitor
Dacă se blochează doar jocul poate fi din Microsoft visual c++, descarci și bifezi repair
Mda,dar acolo m-am uitat si acolo erau toate pe Enabled si am Directx11 am Windows 7 Daca nu da-mi id de mess sa vorbim acolo!
Uită-te la mesaje
Clic pe start, tastezi în bară "dxdiag"la display îți arată dacă ai probleme la placa video, faci update de driver, dacă se încălzește suflă-l de praf vezi dacă merge coolerul
Andrei1124 întreabă: