| originaladidas a întrebat:

#.Buna TPU! Am niste intrebari pentru voi, dar sa raspunda cei experti care se pricep in calculatoare.Ok deci : 1.La mine la Pc cand ma joc mi se incalzeste la unitate, imi face un zgomot cam ciudat cred ca la ventilator nu stiu si mi se blocheaza si se multiplica imaginea pe ecran va rog ajutati-ma TPU! Dau (Fundita)winking.

Răspuns Câştigător
| Tagaso a răspuns:

Clic pe start, tastezi în bară "dxdiag"la display îți arată dacă ai probleme la placa video, faci update de driver, dacă se încălzește suflă-l de praf vezi dacă merge coolerul

9 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Il folosesti mai mult decat poate duce, joaca'te jocuri mai lejera sau scade rezolutia.
Curata-l periodic de praf, vezi sa functioneze coolerele si nu te mai juca jocuri peste specificatiile calclatorului.
Bafta

| Tagaso a răspuns:

Descarci programul Speccy, vezi ce temperaturi arată, imaginea se multiplică de la placa video

| originaladidas explică (pentru Tagaso):

Si dupa ce l-am descarcat ce trebuie sa fac ca sa nu se multiplice imaginea?
thinking

La mine imi arata No problems not found. Ajuta-ma ca am 13 an si nu ma pricep!

| Tagaso a răspuns (pentru originaladidas):

Faci update la driverul plăcii video, de unde știi că se încălzește dacă nu știi ce temperaturi ai, nu e problemă până la 50 grade, poate problema e la monitor

Dacă se blochează doar jocul poate fi din Microsoft visual c++, descarci și bifezi repair

Mda,dar acolo m-am uitat si acolo erau toate pe Enabled si am Directx11 am Windows 7 Daca nu da-mi id de mess sa vorbim acolo!

Uită-te la mesaje

Clic pe start, tastezi în bară "dxdiag"la display îți arată dacă ai probleme la placa video, faci update de driver, dacă se încălzește suflă-l de praf vezi dacă merge coolerul