Http://www.andreasfoto.ro/transfer_copiere_vhs_dvd_bluray.html
https://fotoservice.ro/transfer-casete-copiere-cd/
Sunt numeroase firme sau persoane fizice care dețin uneltele necesare, și contra unei sume de bani, vor transfera clipurile pentru tine.
Caută să vezi care este cel mai apriopiat de tine, sau poți să le trimiți casetele prin poștă ori curier rapid.
Am dus o casetă cu doar 15 minute de inregistrate la o firmă în urma cu vreo 5 ani si mi-au cerut 60 de lei pentru a pune pe cd înregistrarea.
Cine știe ce preturi au acum.
Mersi!
Cine caută, găsește. Dacă ai căuta pe Google
transfer casetă VHS DVD preț "preț"
ai găsi și tu. Pot să îți spun că nu știam că prețul este de 8 lei pe oră în București până n-am căutat 30 de secunde să răspund la întrebarea asta, deci prea greu de aflat nu e. Dar caută.
Gherla nu e ( București)
Aici sunt 3 firme care te storc de bani. Așa că cel mai bine te descurci cum poți. Ieu am cameră cu hard și card de memorie acum așa că nu mai am probleme. Le fac acasă
Placă de captură
Se instalează în calculator apoi conectezi camera la calculator cu cablu de la placa de captură
Copierea durează 60 sau 90 minute.
Depinde de modul de filmare pe care l-ai ales.
Dacă filmările sunt mai mici se rezolvă mai repede.
Dacă ai mai multe bucăți după descărcare le poti lipi într-o singură bucata cu Freemake Video Converter
Cu Freemake Video Converter poți decupa poti scoate sunetul și să pui melodie dacă vrei.
Poti sa scrii numele tau pe filmare poti converti in mp3 un video. Poti face video din poze.
Multumesc!
Esti dus cu sorcova mama!
omul a spus caseta, TOTUSI ce spui tu e NUMAI pentru caseta analogica, care inseamna vechi, antic SI DE DEMULT RAUUUU
asa ca, minimum de, decenta, cauta pe google modelul camerei, cel care a intrebat l-a postat
https://www.google.com/search?q=Samsung+VP-D371w
dupa care vezi, cum, ca, camera e DV, adica Digital Video
iar dupa aia NU faci IMBECILITATEA ABSOLUTA sa recomanzi sa converteasca din digital in analogic intr-o placa de captura iar apoi din placa de captura inapoi in digital
raspunsul corect, e corect, un cablu de date cu care sa connectezi camera direct la PC
Unde am recomandat să convertească?
Am zis ca poate face mp3.
Am avut camera Philips cu mini dvd, iar casetele le copia cu placa de captură apoi le puneam pe cd. Placa copia identic varianta de pe caseta mini dvd.
Freemake Video Converter lipește mai multe bucăți daca vrei sau poti tăia sau scoate sunet.
Citeste mai atent nu vorbi prosti.
Https://www.google.com/......Https?/url
Asta e camera pe care am avut-o acum 7-8 ani
BA, ESTI DROGAT?!?!?!?!?
SI camera aia e DV, adica DIGITAL VIDEO
daca tu esti IGNORANT si nu stii ce e aia DIGITAL, asa ca folosesti placi de captura si faci dubla conversie de la digital la analogic si apoi invers, ATUNCI, CIOCUL MIC, ESTI TOTAL PE DINAFARA!
SI BATI CAMPII
BUN VENIT PE PAMANT, AICI E, ERA DIGITALA! de vreo 20 de ani...
AI RECOMANDAT PLACA DE CAPTURA
NU AI TOATE TARATELE INTRE URECHI
placa de captura INSEAMNA CONVERSIE... P U N C T
"Placa copia identic varianta de pe caseta mini dvd."
ASTA CREZI TU
poate ca ai avut o placa de captura foarte buna, dar NU inseamna ca NU FACEAI DUBLA CONVERSIE
DECI, INCEARCA SA ASIMILEZI, poate, poate intelegi ca NU EXISTA SA AI O PLACA DE CAPTURA SI sa copiezi identic datele din camera, NUMAI DACA AI CABLU DE DATE copiezi identic... NUMAI!
anonim_4396 întreabă: