Te duce sursa.In Full load componentele consuma aproximativ 350 w.Sursa este destul de buna si are diferite protectii.
Nu te lua dupa nicu ca nu stie ce vorbeste, doar la rami e nevoie de un ddr anume, la placi video e invers, cu cat e mai mare cu atat e mai bine.
Pff, e plin de "inteligenti" pe aici. Ia cu incredere, ca iti va merge fara nici o problema. Iar ca sfat ar fi sa schimbi placa video pe care doresti sa o achizitioenzi cu un 6770 (adica asa ceva http://www.pcgarage.ro/......8-bit-vga/ )
Eu zic ca ar merge normal pc e bun da nu specificasi daca mai ai si alt ceva in + care sa consume din sursa...ventilatoare cate ce putere..si ce iti mai consuma tie din pc curent
Mai,fi atent ca eu am citit ca placa ta de baza suporta doar ddr 2, iar tu vrei sa cumperi o placa video ddr5 si nu cred ca va merge, ai grija ce cumperi...ca dai banii degeaba
Ventilator il am doar pe cel de la procesor si de la sursa ca eu mi-am scos capacu de la PC ca sa aiba o ventilatie mai buna
Ma pricep la PC-uri si iti spun ca merge asa ceva la ce procesor ai dar nu sunt chiar asa de sigur daca merge la capacitate maxima{Funda?}