| SCOOBftw a întrebat:

Buna TPU:*.

Am o intrebare.Am net de la Vodafone.Viteza de net e foarte mica (14 kb/s), internetul merge greu, videoclipurile de pe orice site la fel. Dar cateodata (o data la 1 luna) ma trezesc ca imi cade netul, si sunt nevoit sa scot modemul din unitate, pentru ca altfel nu mai merge deloc, il bag inapoi si am o viteza de 100-200 kb/s timp de 2 zile. Apoi imi cade din nou netul si pentru a-l face trebuie sa scot modemul din PC si sa il bag inapoi din nou.

Cum se explica viteza de 100-200 kb/s? happy

Multumesc anticipat :*.

4 răspunsuri:
| kapaionutz a răspuns:

Ai incercat sa reinstalezi aplicatia?
Incearca sa descarci de pa vodafone.ro cea mai noua aplicatie de conetare la net si drivere.

| nik1 a răspuns:

Citeste-ti contractul ai toate raspunsurile acolo!

| dragutza98 a răspuns:

Da pai metoda mea Cumparati alt telefon

| Ady_Adrian_1985 a răspuns:

Ai trafic limitat de exemplu eu am 4 gb dupa consumare lor mai mult te enervezi cu netul lor abia astept sa-mi expire contractul nu mai faci in viata mea cu obositii astia nimica e bataie de joc sunt viteze de 8-9 mb pe sec si ei pe astia dim mediul rural ne iau in bataie de joc cu 14 -15 kb pe secunda parca am fi in evul mediu al internetului cu netul de la ei, ma refer la toto care dau internet pe stick da lasa-ti frate dupa consumare macar 50 kb/s nu 16 ni sa si dea update antivirul nu mai poate, youtube nu mai zic