| Danny_Danyelo_1990 a întrebat:

Buna TPU am o intrebare:am o placa video ati randeon 7000 si win 7 home edition...si am descarcat driveru pentru placa video si am incercat sa il instalez si imi da o eroare si nu stiu din ce cauza..pt cel care ma ajuta funda

Răspuns Câştigător
| taken a răspuns:

La fel am patit de curand.Am descarcat de pe site de la nVIDIA cel mai nou driver pentru placa mea, l-am dezinstalat pe cel vechi, am dat restart la PC si cand am vrut sa instalez driver-ul nou mi-a dat eroare.
Am incercat sa instalez inapoi driver-ul pe care-l aveam dar din nou eroare.Am vrut sa instalez alt driver mai vechi si din nou eroare.
Am instalat din nou sistemul de operare apoi am instalat driver-ul cel nou fara probleme.
Incearca un alt driver.Vezi ce raspunsuri mai primesti.

3 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

Specifica te rog despre ce eroare este vorba. Poate tu ai sistemul de operare pe 32-bit si instalezi un driver pentru versiunea pe 64-bit, sau invers. Sau fa o poza cu eroarea.

| Danny_Danyelo_1990 explică (pentru JustCosmin):

Am sistemu de 32 bit...in eroare scrie ceva de genu ca imi ruleaza vga si numai stiu cum....precizez ca am si o placa Intel incorporata si cea pe care vreau sa o instalez este ati randeon 7000 o fi oare asta problema?

| pozeanimate a răspuns:

Alege driverul corect pentru sistema ta de operare