| Ciocoflencea a întrebat:

Am o intrebare, am windwos 7 pe laptop si nu mia functioneaza cum trebuie setrs windowsu vechi pentru a il instala pe al nou am windowsu nou pus pe stik si e in regula. multumesc Funda

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

La o reinstalare de windows se formateaza automat partitia cu windows-ul vechi. Deci in momentul cand instalezi windows nou se sterge automat cel vechi.
Un tutorial de instalare uite aici http://www.tutorialepc.ro/cum-se-instaleaza-windows-7.html

Bafta!

| ROB3RT89 a răspuns:

Daca nu merge bine poate n-ai cerintele necesare! Poti sa dai la search tastezi msconfig si la servici le debifezi pe cele inutile sau care nu te intereseaza si dezactivezi si interfata aero...

| ravens a răspuns:

Hi mai bine ar trebui sa-ti iei dvdrw portabil, se instaleaza mai bine si merge.

| xDavidx a răspuns:

Salut! Din cate am anteles ai aut windows 7 pe laptop si tio picat windowsu. Tot ce ai de facut este sal reinstalezi. In momentul cand reinstalezi windowsu, windowsul vechi se sterge si intra ala nou happy. Daca nu te pricepi roaga pe cineva sa til instaleze. Si pe stick ai windowsu botabil facut? Daca da, introdu stiku si intra cu autoplay in windows si til instalezi, incearca si singur...
Oricum bafta big grin