| OHmyGosh a întrebat:

Am o intrebare:daca tin laptopul pe picioare are ceva? Se poate arde?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu se poate intampla nimic! Aproape toti tin laptop-ul asa (inclusiv eu) big grin.
Nu are ce sa se intample!winking

15 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

In general e bine sa incerci ca parte cu ventilatorul sa nu fie pe picor sau astupata cu ceva prea mult tim.Nu cred se poate arde pentru ca nu cred ca l-ai suporta atat pe picioare pe caldura asta laughing Oricum unii zic ca tinerea laptopul-ui pe pitioare/burta infuenteaza fertilitatea.Personal nu cred asta pentru ca stiu foare multe perosane care au tinut tota viata laptopul asa si acum au copii perfect sanatori si nu au avut probleme.

| Annd a răspuns:

Tine-l in asa fel incat sa nu se supra-incalzeasca, mai bine zis lasa-i aerisirea libera, sau locul in care este mai fierbinte, sa nu fie acoperit.
Sau mai este o solutie, ia-ti cooling pad!
In rest, nu are de ce sa se arda.

| Niiiicu a răspuns:

Nu e bine sa il ti pe picioare deoarece caldura de la laptop iti va afecta celule, adica iti va ardee pielea, cel mai bine e sa cumperi un suport special pentru elwinking

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Buna happy
Si eu am obiceiul asta de a tine laptopul in brate, e mai confortabil insa dupa vreo ora sau 2 dupa ce sa incalzit o sa ai picioarele foarte transpirate si fierbintii, dar nu are cum sa se arde, e foarte important sa il lasi sa traga aer pe dedesubt si sa il lasi sa ies pe lateral, totusi e mai bine sa il tii pe masawinking

| adrew a răspuns:

Nu-l tine pe picioare, e periculos si daunator, citisem un articol precum ca o fata a facut rac la genunchi de la caldura emanata de notebook, si pentru notebook nu e bine, ii astupi gaurile alea de aerisire

| OHmyGosh explică:

Multumesc pentru raspunsuri! auzisem ca daca il tii pe pat se poate arde si nu stiam daca il tii pe picioare se poate intampla cevahappy

| TheLaw a răspuns (pentru OHmyGosh):

Laptopul tinut pe picioare creste riscul de cancer de piele!
Nu conteaza de laptop cand sanatatea este in pericol! straight face

| OHmyGosh explică (pentru TheLaw):

Conteaza si de laptop, mai ales ca e de la Applehappy

| sillvia6 a răspuns (pentru OHmyGosh):

Doamne, si ce daca e de la Apple? Tu pricepi ca daca faci canceri poti sa mori? Fetito, pune-ti si tu sanatatea prima, nu mai te gandi cat de scump e un laptop. Pentru el poti sa strangi bani, nu conteaza cat timp iti ia, dar daca faci cancer ai belit-o in ultimul hal.

| OHmyGosh explică:

Ok.dar o masuta speciala cat costa?happy

| SoranaCs a răspuns:

Nu! Doar sa lasi un spatiu mic pentru a avea aer ventalatoarele! funda

| pretty34 a răspuns:

Nu, dar se incalzeste mai repede...

| TheLaw a răspuns:

Copii, voi nu stiati ca tinutul laptop-ului pe picioare provoaca probleme de sanatate? Voi ca gandati numai la 'sanatatea' laptop-ului straight face

| alexsay21 a răspuns:

Lol nu