In general e bine sa incerci ca parte cu ventilatorul sa nu fie pe picor sau astupata cu ceva prea mult tim.Nu cred se poate arde pentru ca nu cred ca l-ai suporta atat pe picioare pe caldura asta Oricum unii zic ca tinerea laptopul-ui pe pitioare/burta infuenteaza fertilitatea.Personal nu cred asta pentru ca stiu foare multe perosane care au tinut tota viata laptopul asa si acum au copii perfect sanatori si nu au avut probleme.
Tine-l in asa fel incat sa nu se supra-incalzeasca, mai bine zis lasa-i aerisirea libera, sau locul in care este mai fierbinte, sa nu fie acoperit.
Sau mai este o solutie, ia-ti cooling pad!
In rest, nu are de ce sa se arda.
Nu e bine sa il ti pe picioare deoarece caldura de la laptop iti va afecta celule, adica iti va ardee pielea, cel mai bine e sa cumperi un suport special pentru el
Buna
Si eu am obiceiul asta de a tine laptopul in brate, e mai confortabil insa dupa vreo ora sau 2 dupa ce sa incalzit o sa ai picioarele foarte transpirate si fierbintii, dar nu are cum sa se arde, e foarte important sa il lasi sa traga aer pe dedesubt si sa il lasi sa ies pe lateral, totusi e mai bine sa il tii pe masa
Nu-l tine pe picioare, e periculos si daunator, citisem un articol precum ca o fata a facut rac la genunchi de la caldura emanata de notebook, si pentru notebook nu e bine, ii astupi gaurile alea de aerisire
Multumesc pentru raspunsuri! auzisem ca daca il tii pe pat se poate arde si nu stiam daca il tii pe picioare se poate intampla ceva
Copii, voi nu stiati ca tinutul laptop-ului pe picioare provoaca probleme de sanatate? Voi ca gandati numai la 'sanatatea' laptop-ului
anonim_4396 întreabă: