| Alin5644466 a întrebat:

Buna TPU, am o intrebare de curiozitate, de ce cand tin telefoane pe care nu le folosesc deloc oprite de tot si le incarc, dupa ceva timp, daca le aprind sunt descarcate complete? Daca tin telefoanele unele langa altele oprite de tot intr-un dulap, dar nu sunt una peste alta puse. Nu toate telefoanele fac asa, de exemplu, am avut un iphone 7 in dulap tinut si era incarcat complet si oprit de tot, cred ca acum 2 3 saptamani l-am incarcat si cand l-am aprins azi, era 0%, dar mai am aprins un iphone 6s tot azi si nu era descarcat si tot asa nu l-am incarcat de vreo 3-4 luni. Si am mai patit cu o tableta Samsung, pe care nu o tineam langa alte telefoane in dulap, ci pe o noptiera oprita de tot si era vreo 31 %, am vrut sa o aprind dupa 2-3 zile si era complet descarcata, dar nu o mai incarcasem de vreo o luna, doua. Si cand am aprins-o, acum cateva zile nu avea treaba, ca era tot 31% si tot asa o mai aprindeam din cand in cand si nu se descarca deloc oprita de tot, cred ca e si caldura de vina. Nu vreau comentarii de hate, vreau sa stiu, din ce cauza unele telefoane se descarca oprite de tot cand stau in dulap si altele nu au treaba si nu au baterie detasabila. Nu vreau comentarii de hate

1 răspuns:
| Cipi1212 a răspuns:

Probabil nu e bună bacteria.