| TeIauLaMisto a întrebat:

Am o intrebare destul de urgenta. Maine ne aducem laptopurile la scoala si eu am un laptop destul de bun (Asus) doar ca am Windows 7 si chiar azi a zis o colega ca e cel mai naspa windows asa ca nu as vrea sa ma fac de ras. Doar ca e o problema: eu sunt TOTAL PARALELA cu tehnologia. Intrebarea e: imi pot schimba cumva windowsul. Pentru ca maine facem PhotoShop si am inteles ca merge mai bine pe un windows mai mare. Va rog sa ma ajutati URGENT! Dau funda!winking

Răspuns Câştigător
| nitromonkey88 a răspuns:

Stai calma ca nu e un windows naspa. E unul chiar top 3 in lume. Merge bine photoshop. Funda? happy

| TeIauLaMisto explică (pentru nitromonkey88):

Buna! Multumesc pentru raspuns! Chiar ma incurajeaza astfel de raspunsuri!

16 răspunsuri:
| sorinake a răspuns:

Esti "paralela cu tehnologia" dar ti-ai catalogat singura laptopul "destul de bun".
Te contrazici putin.

Oricum, nu iti face griji, windows7 este un windows bun.
L-am folosit multi ani si nu doar cu Photoshop ci si in grafica vectoriala in Corel Draw. Nu are rost sa inlocuiesti. Photoshop va rula foarte bine pe el.

Jos palaria pentru profesorul care a ales aceasta tematica. Felicitari!

| TeIauLaMisto explică (pentru sorinake):

Multumesc pentru raspuns! happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti prima persoana de la care am auzit ca ii este rusine de sistemul de operare. Cam penibil

| TeIauLaMisto explică (pentru suntserios):

Mai penibil e sa devii userul anului tocmai dand astfel de raspunsuri care nu sunt o rezolvare la nimicwinking
In plus nu am zis ca imi e rusine.

| suntserios a răspuns (pentru TeIauLaMisto):

Poate ai uitat ce ai scris in intrebare

"ca nu as vrea sa ma fac de ras"

Sa iti fie rusine de ceva si sa te faci (sau nu) de ras cu ceva sunt doua lucruri cam diferite... Eu zic sa iti reevaluezi/stergi comentariul.

| suntserios a răspuns (pentru TeIauLaMisto):

Poti sa faci tu cata analiza pe text vrei, intrebarea ta tot penibila ramane.

Raspunzand la o intrebare "penibila" arati doar cat esti tu de penibil.

| Bondarel99 a răspuns:

Gandeste-te ca unii nici nu o sa vina cu laptop-urile, nu cred ca au toti. Si oricum doar nu o sa stea colegii sa se uite la tine sa vada ce windows ai, se vor uita doar ce laptop ai.

| TeIauLaMisto explică (pentru Bondarel99):

Multumesc pentru raspuns! Cred ca ai dreptate si fiecare isi va vedea de treaba lui. Totusi, sunt destul de sigura ca vor veni toti cu laptop, fiindca mai toti au un buget destul de ridicat sau macar ok. happy

| gelu1970 a răspuns:

Colega ta e fraiera.
pentru mine in ceea ce ma priveste e cel mai bun sistem de operare scos de Microsoft pana in prezent.
eu am avut w10 legal. in principiu a mers bine. insa cu toate update ce au facut in ultimele luni a ajuns o castana. asa ca m-am intors la w7, tot legal si e o placere. e fluid, stabil si programele ruleaza bine.
partea cu Photoshop e altceva. programul are niste cerinte minime insa w7 e bun pentru al rula. restul depinde de configuratia laptopului.
PS: eu am o versiune de Photoshop CS 6 portabil. nu are nevoie de instalare propriu zis. lansezi aplicatia, iti alegi limba in care vrei sa il folosesti si editezi. daca il vrei imi spui si ti-l dau.
bafta.

| TeIauLaMisto explică (pentru gelu1970):

Multumesc pentru raspuns! Ei bine, atunci nu cred ca e o problema happy De abia astept sa invat maine sa fac PhotoShop si noi tot in CS lucram big grin

| HadesSs a răspuns:

Iti poti baga pana maine windows 10, merge mult mai bine si e ultimul aparut vorbeste cu un coleg care se pricepe la asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poti...si o sa iti ramana si fiserele pe el.
Scrie Media Creation Tool pe Google si descarca programul acela.
E foarte simplu daca stii engleza, iti zic ei tot ce trebuie sa faci.

Cat de misto poate fi scoala aia...oh doamnee.

| TeIauLaMisto explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns!
Da, scoala e misto... Daca e scoala de arte ca a mea laughing Si nu numai... Sunt si scoli misto in Romania (depinde de profesori in special)