Da. Este posibil,doar daca tii un asemea aparat in apropiera boxelor,sau a sursei de conectare a boxelor. In acest caz se pot auzi voci sau "bazaituri", asemenea si de la telefon(ciudat cum ai zis ca auzi ca suna,cam imposibil safie asa si telefonul sa nu sune) poate se aude tot un bazait ceva. Poti schimba asta prin schimbarea boxelor cu altele mai de calitate , bine izolate, ori indeparteaza alte mijloace ce emit semnale de : monitor,ori display laptop, de boxe de unitatea centrala,pentru ca le afecteaza prin magnetism,ceva camp electro-magnetic,sper c-am zis bine. De asemenea si boxele trebuie indepartate de display, unitatea centrala, Hdd-ul este cel mai afectat, mai ales daca boxele sunt date mai tare, ma refer ca pentru o distractie . Bafta. Ti-am scris roman. daca apar alte sunete in afara de ce am mentionat, sau e ceva diferit, spune mai clar.
Intercepteaza undele electromagnetice si de aceea se aud asa. La mine e la fel cand telefonul mobil sta linga boxe.
Nu v-ati intrebat, de ce mereu se aude doar un radio Rusesc? De ce nu un radio din Romania? Am mai citi pe TPU, si nu numai. Toti vorbeau de radio Rusesc. Ciudat nu?
Eu stau in Sulmona, Italia si se aud voci diferite de la o statie de poltie (asa cred)(apropo, eu stau langa un centru de politie)
Deyuandrey întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: