| Biankka a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu laptop-ul meu.In timp ce nu eram atenta verisoara mea a umblat la el si a facut astfel incat iconitele mele sunt gigantice.Cum pot sa le readuc la forma initiala?
P.S.:Am windows 7.

Răspuns Câştigător
| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Dai click dreapta pe Desktop, dai click pe View si apoi selectezi de acolo din primele trei. Large, medium, small.

6 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Ai doua posibilitati :
1. clik dreapta pe desk-view si iti alegi dimensiunea;
2. pui 2 degete pe mouse-pad, si iti departezi degetele sau le apropii (exact ca si la android)winking asa le poti face foarte mici daca nu iti place cum arata la small

| HeliosMetal a răspuns:

Click dreapta, propieters, appaprence, advanced, si selecteaza acolo (icons), apoi stabilesti tu ce marime vriei sa aiba.

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Am si eu o intrebare... Ai acel ilocuitor de mouse, nu stiu cum se numeste, care il are orice laptop, Ai cumva o mica gropita intr-un colt? Daca da, tine apasat pe ea cu un deget si cu altul trage in sus/jos si iconitele se vor mari / mici big grin. Daca nu ai gropita, nu pot sa te ajut sad.

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Pe fundal dai click dreapta, dai Personalize, si cauti Size Icon...te descurci tu

| hashu1985 a răspuns:

Probabil i-a schimbat rezolutia : click dreapta > personalize > display si ii schimbi rezolutia de acolo in functie de cat suporta LCD-ul

| madlenne1 a răspuns:

Dai click dreapta pe o poza si vezi ca iti apare sa dai poza mai mica funda!