| Rebbbeca a întrebat:

Am o intrebare legata de Windows.Am Windows 7 Ultimate fara licenta si am auzit de chestia asta cu pirateria.Eu nu stiu daca e piratat sau cu licenta deoarece l-am dus la unchiul meu ca sa mi-l faca la servici.As vrea sa trec pe Ubuntu,dar cum trebuie sa fac? Stiu ca se ia gratuit de pe internet, dar trebuie descarcat pe CD? Rog pe oricine sa imi raspunda.

Răspuns Câştigător
| CrushBoy89 a răspuns:

Si ce conteaza? Doar nu vine nimeni sa te contrloeze daca e piratat sau nulaughing Are aceleasi cerinte, exact ca cel originalwinking O alta varianta, daca tu chiar vrei, ar fi sa-l intrebi pe unchiul tau daca este piratat sau originalbig grin Dai un telefon! Ubuntu..Sa vorbim de Ubuntu. Ubuntu este un sistem de operare realizat de o echipă globală de experţi. Conţine toate aplicaţiile de care ai nevoie: un navigator de Internet, o suită de birou, aplicaţii media, mesagerie instant şi multe altele. Ubuntu este o alternativă liberă pentru Windows şi soluţiile Office.
Iti sugerez sa ramai cu Windows 7..Momentan este cel mai bine vandut si downloadat Windowswinking Este de la Microsoftlaughing
Concluzia: Ramai la Windows7.
Apropo:Si eu am tot W7 si sunt super multumit de elwinking Bafta! Funda?:*

0 răspunsuri: