Eu folosesc playere.M-am jucat cu o consola Hercules la un majorat.Merge f.bine cu vdj, raspunde bine la comenzi, ai timp de raspuns f.rapid.
mixvibes,nu-mi spune nimic.Nu-mi pot da cu parerea.Cauta si tu review-uri pe net.
De ce buget dispui? o consola numark mix track pro, gasesti noua la 8-900 lei.E peste ambele marci enumerate de tine.
M-ati bagat in ceata...dar totusi as vrea raspuns argumentat de ce unu sau altu.
Eu sunt deejay incepator, nu imi trebuie chestii foarte scumpe si foarte sofisticate, ambele pe care le-am enumerat sunt la 450 lei si sunt in cumpana, de aceea am nevoie de ajutorul vostru
Eu mi-am dat cu parerea vis a vis de hercules, pe care am pus mana si pe care o recomand.Mai asteapta alte raspunsuri sau daca ai ocazia inainte de a cumpara, testeaza-le!
Numai bine!
Eu folosesc playere.M-am jucat cu o consola Hercules la un majorat.Merge f.bine cu vdj, raspunde bine la comenzi, ai timp de raspuns f.rapid.
mixvibes,nu-mi spune nimic.Nu-mi pot da cu parerea.Cauta si tu review-uri pe net.
De ce buget dispui? o consola numark mix track pro, gasesti noua la 8-900 lei.E peste ambele marci enumerate de tine.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: