Samsung Star II - camera de 3.2 MP
Am 2 colegi cu acest telefon si sunt foarte multumiti de el.
*Telefonul exista si in varianta duos (adica poti baga doua cartele in el, ex: una de Vodafone si una de Orange)
LG Optimus L3 - este la fel ca si Star II, doar ca e de la LG si are si Android
Eu am Samsung Galaxy Fit.Sunt multumit de el, are camera de 5.0 (problema e ca nu are blitz dar asta nu prea ma afecteaza).Are si WiFi, avantajul meu fiind ca in casa am WiFi.Dezavantaje pai, mie cel nu mi-a cauzat probleme foarte mari, nu mai mergea odata USB si a trebuit sa revin la setarile din fabrica dar nici asta nu e o problema daca ai toate contactele pe cartela (pentru ca cele de pe telefon se sterg). Nici telefonul nu este scump, la liber este 5 milioane si ceva, nu mai stiu sigur.
Uite,ce telefon am eu LG OPTIMUS ONE este foarte bun referitor la calitate/pret, are sistem Android, camera de 3 megapixeli, WI-FI, 3g nu are dar are procesorul de 600mhz, 512 RAM, suporta card de 32GB, poti sa vezi si filme pe el xvid, divx, mp4, sunt foarte multumit de el.Multi os a zica ca nu tine bateria dar nu este adevarat, tinand cont ca este un smartphone, pe mine ma tine 3-4 zile.Nici pretul nu este destul de mare, eu l-am luat la mana a doua cu 350RON cu garantie cu tot pana anul viitor. Daca te intereseaza acest telefon poti sa imi dai un mesaj privat si am sa iti arata o ofera la acest telefon pe care vroiam eu sa o iau dar se razgandise si nu il mai dadea, acum mi-a trimis mesaj si il da din nou, are garantie, tot da-mi un mesaj daca te intereseasza.
Pai iti poti lua un Samsung i900 omnia, din punctul meu de vedere e foarte bun si il gasesti si sub 5 milioane dar la mana a doua, dar e foarte fiabil telefonul(il am de aproximativ 3 ani am avut o singura problema cu touch-ul(functiona, dar nu mai functiona bine)), are camera de 5MP memorie 8GB(sau 16) poti sa-i pui card, sistem de operare windows mobile 6.1 dar eu i-am pus w.m. 6.5.3 (ultima versiune suportata) si se misca mult mai bine, sau ai putea sa ai android pe el(in dual boot cu w.m.) sau daca vrei poti sa-i bagi linux, are procesor de 624 mhz... Dezavantaje: ar putea fi ram-ul (nu mai stiu sigur dar cred ca are 128MB), sistemul de operare care este destul de invechit si foarte complicat (inca mai gasesc cate o setare noua pe la el)