A keylogger is a hardware device or software program that records the real time activity of a computer user including the keyboard keys they press.
Ceea ce inseamna ca iti poate hack-ui toate parolele. Yikes! Ce antivirus ai?
ESET smart security. am descarcat SpyBot si astept inca sa scaneze. ce imi recomanzi. ce mai vreau sa zic.ca, cand mi a aparut iconita jos langa ceas am dat click dreapta-optiunea iesire. ceva de genu. exista asa ceva la un keylogger "adevarat" adica unu care sa mi aduca belele? si mai aveam si alte optiuni.
Http://dewasoft.com/privacy/kldetector.htm --- intra aici te rog si spune-mi daca chiar ma poate ajuta cum scrie acolo
Ia un bitdefender gratuit, iti trebuie numai un cont sa ti se poata actualiza zilnic. http://www.bitdefender.ro/solutions/free.html
Frate! am dat un search in pc si am gasit ARDMAX KEYLOGGER! daca il sterg se intampla ceva?
se remediaza ceva?
Http://pctroubleshooting.ro/topic/9211-tutorial-ardamax-keylogger-download/ ----- uite aici frate. eu cred ca am descarcat si downloadat un program ca sa fac keylogger! am gasit keyloggerul in CONTROL PANEL -> sa il dezinstalez? daca se dezinstaleaza scap de el?
Mzgrrrr întreabă: