NU de unde ti-ai luat telefonul, ci de unde ti-ai luat cartela, mergi la Vodafone sau de unde ai tu cartela si te rezolva imediat sau suna la un operator
Mergi la magazinul de unde l-ai cumparat,si imediat ti-l face. Oricum, nu ai de ce sa fii distrusa, acum toata lumea e cu telefoanele, dar acum sute de ani, nici nu ii trecea nimanui prin cap de asa ceva.
Daca e vorba de unde mi-am luat telefonul, e cam imposibil. X_x (e luat din Grecia) poate o sa ma duc la un magazin oringe(desi telefonul meu e Vodafone 555 blue)
Gaseste-ti si o preocupare, telefonul nici nu trebuie sa iti ocupe mult din timp.Stiai ca, daca le folosesti in exces, pana si telefoanele mobile dauneaza?
Preocupari am multe, si stiu ca telefonul imi dauneaza, cu radiatiile lui, ca asta imi zice si mama de 4500 de ori pe zi! dar asa m-am obisnuit.Dorm cu telefonul in mana, la scoala il tin pe banca, pe strada nu pot sa il bag in buzunar ca e mai comod sa il tin in mana...nu prea pot sa renunt la el, si acum e langa mine:X
Mama ta te invata de bine.Cati ani ai? Este in functie si de asta.
15 dar nu cred ca e in functie de ani
Este,pentru ca la 15 ani nu este tocmai bine sa umbli cu prietenii, pentru ca te pot influenta in rau.inca nu cunosti pericolele la care te poti expune, poate cand vei mai creste iti vei da seama.Cat despre telefoane, nu esti numai tu.Asa sunt toti adolescentii din ziua de azi, din pacate.Ei nu mai cunosc ce este aia cultura, telefoane si distractie cat cuprinde
Si la 15 ani ce trebuie sa ai? prieteni imaginari? nu ti se pare ca tocmai la varsta asta trebuie sa iti faci prieteni? dar tu cati ani ai?
NU de unde ti-ai luat telefonul, ci de unde ti-ai luat cartela, mergi la Vodafone sau de unde ai tu cartela si te rezolva imediat sau suna la un operator
Iei cartela si te duci la un shop, nu la un dealer si le ceri o alta cartela cu acelasi numar.
Pai daca doar asta am de facut, mai bine imi iau o cartela noua. nu? asa ca nu sunt pe abonament, si imi pierd oricum minutele si mesajele pe care abia le-am activat+creditul de vreo 2 e;
Poti sa iei si o cartela noua, decizia iti apartine...