| Daniel1619 a întrebat:

Buna TPU am o mare problema ajutati-ma va rog am un laptop Asus x502c si azi l-am luat de pe masa ca sa stau jos cu el... si jos l-am pus pe o parte dar cealalta a scapt pe jos ps era deschis cand l-am scapat sa inchis... si nu stiu ce sa mai fac sper sa nu fie nimic stricat apropo este nou dar sa inchis... va implor sa ma ajutati ce as putea sa fac nu se mai deschide nici o lumina nu e aprinsa... sa il bag la incarcat peste noapte... oare ajuta? Va rog sa ma ajutati! crying(

5 răspunsuri:
| matrix100 a răspuns:

Daca e nou probabil ai si garantie la el, te duci cu el de unde l-ai cumparat dar inventezi si tu ceva, nu spui ca l-ai scapat pe jos. brusc s-a inchis, sau gasesti si tu ceva. si vezi care e treaba, ce iti spun aia de unde l-ai cumparat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice sa incerci sa il lasi vreo 5 minute fara baterie, ii bagi firul de alimentare si speri. happy

| Exaizo a răspuns:

Du-l la garantie si dai vina pe ei, orice s-ar intampla nu recunoaște ca l-ai scapat altfel iti pierzi garantia.

| coztel5437 a răspuns:

Urmeaza urmatorii pasi:
1.Du-te cu laptop-ul la un service;
2.In timp ce laptop-ul este in service, pune mana pe o carte de gramatica si invata sa scrii

| Daniel1619 explică (pentru coztel5437):

Nu iti fa griji pentru mine, pastreaza sfatul acesta pentru tine vei avea nevoi de el. si da sunt greseli deoarece am scris repede happy