| Ilikeit00 a întrebat:

BUNA TPU! Am o mare problema cu o imprimanta.In urma cu ceva timp mi-am achizitionat o imprimanta HP Officejet 4500 wireless.totul a fost roz pana cand a aparut o problema majora la ea.cand vreau sa printez un document cu ea imi apare o eroare de genul "Hartie epuizata.alimentati cu hartie si apasati OK."chestia cea mai interesanta e ca imprimanta are destula hartie.am incercat sa introduc incepand de la 2-3 hartii pana la apox. 100 cand e total plin in locajul pentru hartie si primesc aceiasi eroare.ma poate ajuta cineva cu un vreo metoda sau un sfat sa indepartez aceasta problema. ofer fonda.multumesc

Răspuns Câştigător
| ImCalledLamă a răspuns:

Am aproximativ acelasi tip de imprimanta si astia de la HP pana nu le faci o vizita nu sunt multumiti la mine dadeam sa printez da lua hartia si o scotea la fel. Du-o la un centru specializat. Succes! :*

3 răspunsuri:
| CristinaMaria1987 a răspuns:

Da-i un reinstal la imprimanta

| ImCalledLamă a răspuns:

Incearca sa bagi hartia putin acolo in locu de unde o trage ea si vezi ce zice si spune-mi cum reactioneaza.

| Ilikeit00 explică (pentru ImCalledLamă):

Prima hartie intra aprox. 2 cm mai inauntru, dar nici o miscare in plus.

| ImCalledLamă a răspuns (pentru Ilikeit00):

Am aproximativ acelasi tip de imprimanta si astia de la HP pana nu le faci o vizita nu sunt multumiti la mine dadeam sa printez da lua hartia si o scotea la fel. Du-o la un centru specializat. Succes! :*