1)dezinfecteaza-ll
2)returneaza-l inapoi prin posta sau curierat la adresa de la eMAG
Daca telefon e nou, atunci il duci de unde l-ai luat, dar SA NU SPUI ce s-a intamplat, zici doar ca nu mai merge, si, daca e in garantie, o sa iti dea altul nou, sau banii inapoi.
Asa a facut o cunostiinta de amea, l-a scapat in toaleta, l-a dus de unde l-a luat, nu a spus ce s-a intamplat, doar ca nu mai merge, si i-au dat un telefon nou.
daca t-i se pare folositor nu uita de fundita
Pai eu il am de pe Emag.ro
Deci nu e in garantie,, atunci trebuie sa il duci la reparat
Nu intelegi. Telefonul este comandat de pe un site si nu este second-hand. Este in garantie dar magazinul Emag exista doar in Brasov sau nu mai stiu unde.
Str. General Dona Nr. 22 - 24, Ap.1, Bucuresti
asta e adresa,, doar legat de adresa asta spune ceva de returnare
si uite aici datele de contact
Luni - Vineri: 9:00 - 20:00; Sambata: 09:00 - 14:00
Telefon: 021 200.52.00; 0744.70.00.00
succes
Off dar nu stau in Bucuresti.
Incearca sa vorbesti cu ei la telefon, sa va intelegeti cumva, dar fi atenta la orele la care poti suna.
Buna.
Aseara am scos tot din telefon si i-am desfacut si "a doua carcasa" pana am ajuns la placa de baza.
L-am sters pe unde am putut. Acum l-am asamblat la loc si a mers.
Si eu am avut un telefon pe care l-am bagat din greseala la masina se spalat si nu a mai mers niciodata. tot asa era si telefonul meu se 6 saptamani.
Poate al tau va merge pentru ca nu a stat atat de mult in apa dar nu prea cred.
Incerca la un magazin de telefoane poate iti pot spune ei mai multe.
Sau poate ti-l schimba daca are garantie, dar daca mergi sa ti-l schimbe sa nu spui ca l-ai scapat in apa.
Succes si spre sa iti mearga iar.
Eu mi-am recuperat ultima data telefonul dupa ce l-am scapat in apa folosind metodele de aici http://cumfacsa.ro/......pat-in-apa
Pai eu personal l.am scapat in caacao cu lapte. facea si al meu asa, dar pana la urma si.a revenit.
Ce bine... dar sincer, cum ai putut scapa telefonul in cacao cu lapte?
Pai eram pe mess si mi.a sunat telefonul care vibra foarte tare, iar eu aveam in fata cacao cu lapte... m-am speriat cand a vibrat asa ca l-am scapat... singurul lucru bun a fost ca dupa mirosea a cacao cu lapte
LOL