| Motz_Andrei_1998 a întrebat:

Buna TPU.Am o mica intrebare si anume Facebook mi-a dezactivat contul si mi-am creat altul.Intrebarea este de ce mi l-a dezactivat si pe al doilea?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O fi vreun profesor de limba română pe acolo, te-a vazut cum scrii. L-a dezactivat pentru ca ai introdus aceleasi date sau te-a luat dupa Ip.

| unicka a răspuns:

10 conturi mi.au dezactivat si mie. Nu ai ce sa faci. Au IP.ul tau, eu mi am schimbat telefonul din cauza asta. Am un cont facut. Vad ca merge pe noul telefon, nu stiu până când

| danbnz a răspuns:

Ai facut nasoale cu primul cont... Facebook iti cunoaste IP-ul si te blocheaza.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca au deja adresa ta unica de IP si esti marcat ca user "rau" care trebuie sa ramana blocat, pe veci.

| siriusblack98 a răspuns:

De la gramatica se trage banarea contului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fie ca trimiti mesaje aiurea la lume sau trimiti cereri de prietenie la necunoscuti si lumea te raporteaza. Sau ai poze sau continut necorespunzator, cumva incalci politica Facebook-ului. Ti-a inchis si al doilea cont pentru ca ai continuat sa faci aceleasi lucruri. Ei iti vad IP-ul si stiu imediat ca e aceleasi persoana. Iti poate bloca si IP-ul sa nu mai ai conturi la ei daca nu ma insel, in cazul in care te considera spammer.

| Motz_Andrei_1998 explică (pentru anonim_4396):

Si cum as putea rezolva problema

| anonim_4396 a răspuns (pentru Motz_Andrei_1998):

Pai sa nu mai faci tampenii pe retelele de socializare, acum te prind usor si iti da block de nu te mai atingi de paginile lor. Incearca sa faci un cont de pe telefon (folosind datele mobile si nu wifi). Nu te mai loga pe Facebook cu IP-ul tau.