Pai iti trebuie un cablu USB care sa il bagi in mobil si dupa in calculator sau un stick Bluetooth cu care sa te conectezi... sper ca te-am ajutat!
Cu cablu USB am incercat, dar nu merge pentru ca stick Bluetooth nu mi-am cumparat!
Apropo, stiu ca la cardul meu de la telefon mi s-a dat un adaptor mic care stiam ca este pentru laptop in care se baga cardul, dar ideea este ca nu stiu unde pot baga acel adaptor
Ok...atunci cauta pe youtube un tutorial, si eu am facut asta inainte sa imi iau stick cu bloothot...am tot corby
Pai ar fi asa :
1 il cauti pe net driveru
2 cand conectezi usb la lap trebuie sa iti apara o icoana jos in dreapta langa ceas o icoana cu un usb si dai duble clik pe el si trebuie ar trebui sa iti caute windows driver si daca nici atunci nu merge trebuie sa iti schimbi cablu de data cu unu original.
Mai bine incerci mai multe cabluri originale si daca vrei sa pui ceva pe el iti trebuie card daca nu ai card si trebuie sa pui ceva pe el iti trebuie programul asta http://www.samsung.com/in/support/usefulsoftware/KIES/JSP#.
P.s dai acolo unde scrie download for windows :)