Poti reinstala windowsul si sa formatezi memoria, dar ca solutie finala daca nu poti rezolva nimic, nu cred ca vrei sa pierzi toate datele. In primul rand, antivirusul de la windows e atat de prost incat ii poti spune provirus. E degeaba. Avast ar fi suficient, avira e prost. Malwarwbytes e foarte bun, chiar cel mai bun, dar ai un trial de 7 zile din cate stiu eu. Virusii nu pareau sa fie cine stie ce, dar tot ar fi bine sa te scapi de ei. Am vazut ca ai zis la un moment dat de un blue screen...am vazut asemenea probleme si am patit o si eu personal. La mine a fost o problema de hard drive, dar poate sa fie orice altceva, depinde de ce erori primesti. Daca doar ti se stingea laptopul brusc, nu e neaparat o problema, probabil e vorba de overheating. Deci daca te joci ai grija cum iti fortezi sistemul si ai grija sa aiba niste loc de aerisire macar. Ti as recomanda totusi un uprade la hard drive sau poate chiar ram. Probabil ai ceva de genul 4 gb de ddr3 sau chiar ddr2. Ceea ce nu e chiar suficient cerintelor din ziua de azi, de asta poate se misca greoi.
Windows defender nu numai ca e degeaba dar si blocheaza anumite programe (Google Chrome) din mers scanand aiurea istoricul, bookmarkurile etc. si fiind buguit de nu pot baga la excluded nimic.
Ai trojan care se multiplica si descarca alte maruntaie, or virusi micuti (din cate vad alea cu potential unwanted), dar si alti trojani.
Reinstaleaza-l si nu mai baga absolut de loc jocuri sau programe piratate. Nu mai descarca nimic altceva pentru care nu ai gasit review-uri bune de 10 ori mai mult decat cele rele, cautand pe Google. Foloseste un serviciu cloud (iti recomand Mega, 50GB) si fa back-up la fisierele importante, astfel daca se mai bulesc carduri iti pastrezi fisierele in cloud. Incearca, de asemenea, daca stii ca ai niste fisiere la misto si nu te deranjeaza, sa le pui pe Google Drive. Astfel ai un fel de stick-uri gratuite (facand multe conturi google) care sunt sigure ca nu se vor pierde (decat daca le partajezi si-s crackuri).
Descarcati nortom security cu proba pentru 30 de zile incearca sati cureti laptopul cu el daca nu meAdvanced SystemCarerge incearca asta daca nu reinstalezi windowsul
Salut reinstaleaza wind incearca sa faci doar 2 partiti sa nu pierzi multe memorie la multe partiti si ar fi bine" c" sa-l lasi doar cu win nu il incarca cu jocuri etc
Iti recomand sa schimbi winows-ul cat mai curand. Adica foarte repede =]. Incearca sa stergi si astea : https://www.youtube.com/watch?v=hOQ14IpacrE.
Ultima varianta ar fi sa reformatezi toate partitiile. Adica spatiu de stocare din C, D, E. Asta se va face cand reainstalezi windows-ul.
AvalohAlyn întreabă: