| sunshine15 a întrebat:

Am o oarecare problema,importanta, cu viteza netul mobil.
Mentionez ca am internet mobil. De 3 zile tot incerc sa descarc un fisier de 2 GB prin wetransfer, si nu am reusit in niciun fel straight face.
Pe langa faptul ca imi estima timpul in jur de 3-4 ore. am zis ca e ok, astept.
Doar ca. cand mai era o ora, pica netul, se bloca, nu mai aveam baterie la laptop si se inchidea. etc.
Astazi am incercat din nou... m-am gandit ca pana diseara are timp sa se descarce, dar timpul estimat acum este de 6. 4... 3 sau 2 zile laughing))
Nu stiu ce sa fac. In primul rand nu stiu de ce imi merge asa greu, pana acum era relativ ok viteza netului, iar in al doilea rand nu mai am rabdare... de o saptamana tot astept sa primesc fisierul. iar pe langa acesta mai am 2 de descarcat tot de pe wetrasfer. daca nu merge primul nu am nicio sansa la celelalte straight face
Va rog ajutati-ma. sad
Funda celui care-mi rezolva problema.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Netul mobil are o limita de trafic pe luna, pe care daca o atingi iti scade mult viteza.

daca vroiai sa descarci de ce nu puneai si tu laptopul in priza?

acum serios netul mobil nu e pentru asa ceva. daca ai wireless du-te si tu undeva unde este un wi fi si descarca fisierele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns corect al lui "sunt serios".De obicei avem o limita de download.La inceputul lunii tot jucand jocuri pe facebook sau uitandu-ne la videoclipuri pe youtube sau alele, limita se aporpie, se atinge si se depasese, Din acel moment (de obicei de pe data de 10 ale lunii), viteze de download se apropie de zero. Deci, ca sa reusesti sa descrci ceva, trebuie sa stepti pana la inceputul lunii.Nu zic ca vei descarca mai rapid, download-ul depinde si d e viteza care e trecuta in contract.O seara placuta.