Cand postezi ceva vezi ca ai optiune sa alegi daca vrei ca ce postezi tu sa fie public, privat sau custom, daca alegi custom poti sa setezi cine sa nu vada ce postezi.
Cred ca poti seta ca sa vada doar cine vrei tu postariel.zic cred, pentru ca nu am incercat.pot sa verific dar imi este lene, asa ca fa-o tu daca tot esti pe facebook.intri la setari si poti seta multe lucruri.intri la profilul tau - dai clik pe ACTUALIZEAZA INFORMATIILE si acolo setezi ce vrei.
Scuze cred ca am gresit.ramai pe pagina ta ACASA. undeva sus ai POSTEAZA, este chiar pe mijloc.acolo ai si cred public, adica poate vedea oricine.mai ai si o sageata in jos. apasa acea sageata si de acolo poti face setari.vezi tu te descurci.ar mai fi o solutie sa il pui la ignore, caz in care nu o sa te mai poata vedea deloc.dar nu rezolvi nimic, pentru ca isi poate face alta adresa si intra si vede.deci din setari faci si atunci la revedere nu mai are ce face.bafta
Daca blochezi acea persoana, ea nu va mai putea vedea profilul tau, si nici nu va sti ca ai blocat-o
Păi dacă îi dai block, nu o să mai poată intra de loc pe pagina de facebook. De fiecare cand intra o sa îi dea eroare sau nu o sa il lase. Fundă. :3