| Gabitzu246 a întrebat:

Am o placa video Asus Nvidia geforce GTS 450 1gb DDR5 si in starcraft 2 incepe sa mi se c-am blocheze sa apara diferite culori mentionez ca placa video este noua are decat 2 luni am toate driverele la zi.
As vrea sa imi spuneti si mie ce setari trebuie sa fac la sectiunea Manage 3d settings din nVIDIA control panel

Răspuns Câştigător
| IulianP a răspuns:

Poate este si din cauza jocului, daca nu este original.

4 răspunsuri:
| IulianP a răspuns:

In primul rand spune ce sursa ai? s-ar putea ca sa se incalzeasca si sa nu mai ofere destula putere placii video.
Poate chiar placa video se incalzeste prea tare.
Incearca placa video pe alt PC, sa vezi daca-ti mai face asa; sau incearca si cu o sursa mai buna.

| Gabitzu246 explică:

Am o sursa de 500 W pe cutia placii video scria ca trebuie sa ai minim 450 w dar sa stiti ca in toate jocurile nu am probleme cu ea merge impecabil si pe Battlefield am mers cu ea pe High.

| IulianP a răspuns (pentru Gabitzu246):

Poate este si din cauza jocului, daca nu este original.

| Panteryas a răspuns:

Nu face nici o setare in Manage 3d settings lasale pe deafults dar dar ai putea sa incerci si pe alte jocuri daca tot zici ca e noua iar daca nu merge o poti duce la garantie. happy

| Danutz_Mihai_1997 a răspuns:

Pai nu cred cam mrg la 1 gb eu nu il am da sigur merge ca am 2 giga eu am probleme cu harry potter si printu semipur mrg un pic si dupa aia apare negru negru nu mai mrg nmc decit restart