| littlehim18 a întrebat:

Buna TPU am o placa video nvidia geforce 8600 DDR3 si 512 mb si la un moment dat mi-sa oprit si nu imi mai da semnal la monitor oare s-a ars? dar inca mai merge ventilatorul?

Răspuns Câştigător
| Cris_Cristi_1990 a răspuns:

Salutare, te rog sa urmezi sfatul meu, iei calculatoru in brate si dai o fuga la un service de calculatoare, nu mi-as dori sa te pun sa cheltuii bani dar problema se pune in felul urmator : daca nu primesti semnal la monitor,iar dventilatoru se invarte asta nu inseamna ca poate sa fie neaparat placa video, de exemplu poate sa fie placa de baza arsa, ventilatoarele functioneaza, dar la fel nu primesti semnal la monitor. Si daca o iei pe ghicite aia merge aia nu merge nu faci nimic, eventual era bine daca mai aveai o alta placa video in casa sa poti face o proba daca nu urmeaza sfatul si du-te la un service de calculatoare si vei primii si o garantie dupa ce til repara.

| littlehim18 explică (pentru Cris_Cristi_1990):

Mersi mult, da un prieten mi-a zis la fel ori e placa video ori de slotul de pe placa. O sa incerc sa fac rost de o placa de proba sau sa il duc la service, dar placa poate sa mai fie functionabila? Ms mult

| Cris_Cristi_1990 a răspuns (pentru littlehim18):

Ar mai putea fii anumite sanse sa iti mai functioneze. Mai intai fa rost de o alta placa de proba inainte sa te duci la service, lasa-mi un mesaj cu ce ai rezolvat, Salutare.

2 răspunsuri: