| Felisity a întrebat:

Am o problema. Acum cateva luni cineva mi-a instalat laptop un antivirus Bitdefender. Antivirusul a functionat bine pana cand am deschis laptopul si am vazut ca s-a dezactivat singur pentru ca trebuia sa-mi fac cont. Mi-am facut cont dar cand am incercat sa ma conectez mi-a aparut un mesaj pe monitor in care imi spunea ca aceasta conectare poate aduce modificari laptopului. Momentan sistemul meu nu este protejat si nu stiu cum sa ma conectez fara ca asta sa-mi modifice laptopul. Va rog sa-mi dati o solutie.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Nu ar trebui ca înregistrarea în contul BitDefender să aducă modificări laptopului.
Dacă totuși se întâmplă asta, atunci când iti apare mesajul în care ti se spune asta, trebuie să ți se și spună în ce constă acele modificări. Trebuie ca măcar în acel mesaj să existe un link.

3 răspunsuri:
| vlad1000 a răspuns:

Nu este nimic de care sa te ingrijorezi.Si eu folosesc un antivirus BitDefender si mi s-a cerut acelasi lucru.Nu s-a modificat nimic happy Presupun ca se refera la stergerea unor fisiere nefolositoare sau virusate happy

Răspuns utilizator avertizat
| LinxCont a răspuns:

Daca mesajul e de la antivirus, atunci e echivalent cu instalarea antivirusului in laptop.