Robert,vezi ca va dau un numar de telefon de la service tablete(firma SC,, EASY IT"srl)-0730327948 ca au ecrane de schimb si sunati si vorbesti cu ei si sa va dea informatii, de unde sa trimiti tableta la reparat si s-ar putea sa coste reparatia in jur de 300-500 in functie de tableta!
De cand o aveti tableta? Dar daca are garantie de 1-2 ani,va sfatuiesc sa mergeti cu ambalanjul, tableta defecta, certificatul de garantie, bonul fiscal de cumparare din magazinul de unde l-ati procurat tableta dvs. si buletinul de identitate la magazinul de unde l-ati luat tableta si aratati vanzatorului! El va tocmi imediat actele, trage xerox buletinul si va expedia spre reparare gratuita la firma respectiva!
Asa ceva nu intra la garantie.Doar daca nu functioneaza.
Nu ma intereseaza garantia vreau doar sa stiu daca se poate repara ca am fost la un magazin unde repara electronice telefoane tablete pc etc. si mi-a zis ca nu se gaseste ecran de schimb mentionez ca se vede tot pe ecran dar nu functioneaza tachiul
Ce marca ai?
Scrie mai in sus SurfTab ect uitate si daca poti ajuta-ma te rog vreau doar sa stiu daca mai gasesc ecran de schimb atata tot
Multumesc pntru ajutor
Cu placer, Robert! Ce ai facut, ai sunat si ce v-a spus?
Robert,vezi ca va dau un numar de telefon de la service tablete(firma SC,, EASY IT"srl)-0730327948 ca au ecrane de schimb si sunati si vorbesti cu ei si sa va dea informatii, de unde sa trimiti tableta la reparat si s-ar putea sa coste reparatia in jur de 300-500 in functie de tableta!
Dontspeek întreabă: