Probabil a fost folosit intr-o retea locala, conexiune ce trebuie stearsa.
Intrii in Device Manager - Network Connections si stergi toate conexiunile Lan de acolo, dupa care faci o noua conexiune in functie de ce conexiune de internet ai.
Windows XP e mort. Ai o piesa de muzeu foarte misto, bravo. In alta ordine de idei, daca vrei sa fie utilizabil calculatorul ala, ia si instaleaza frumos un Linux pe el.
Instaleaza alt browser. chrome nu mai merge pe xp de la o anumita versiune deci firefox ar fi o optiune.
sau in ie mergi la setari, internet options si acolo selecteaza 'use new tab' sau ceva de genul.
Buna idee, dar cum pot pune firefox-ul?
Ce am scris mai sus e valabil daca ai net dar tot iti apare pagina aia.
daca nu ai net inseamna ca e de la altceva. daca esti pe wireless e posibil sa nu mearga netul pe xp. deci incearca pe cablu.
daca ai net atunci il iei de aici:
https://www.mozilla.org/ro/firefox/new/
ca sa vezi daca ai net scrie in internet explorer (ca banuiesc ca asta ai) www.google.com si vezi daca se incarca.
daca nu se incarca nu ai net.
Am incercat si prin cablu dar tot nu merge, ma gandeam sa formatez PC-ul dar nu sunt sigur daca e bine
Incearca sa l resetezi. citeste aici la win xp:
https://iihelp.iinet.net.au/Resetting_Network_Adapter_(Winsock_Reset)
Am intrat dar ce ar trebui sa faca acest "Winshock Reset"?
Sa reseteze setarile de la placa de retea la cele initiale.
Nu imi merge, totusi multumesc pentru ca ai incercat sa ma ajuti!
Dar cred ca o solutie ar fi sa resetez PC-ul din fabrica (Factory Reset)
Pai nu poti sa dai factory reset pe windows.
poti sa reinstalezi windowsul dar e posibil sa nu mearga. plus ca nu o sa ai drivere.
sa mearga netul pe xp trebuie sa ai xp sp3.
pe altceva iti merge netul? cum ar fi pe telefon?
poti sa incerci sa faci update la driverele de retea. am mai vazut xp uri care nu se conecteaza la net -- din cauza ca xp ul e prea vechi si rooterul prea nou ca sa zic mai simplu.
dar daca ai xp mai mic decat sp3 e foarte posibil sa nu vada reteaua.
Multumesc pentru informatie, cand voi avea ocazia voi schimba Windows-ul