| b342 a întrebat:

TPU!
Am o problema... Am un Samsung Galaxy 2 Plus. Cand bag usb-ul este citit ca fiind aparat foto, eu vreau sa umblu prin el, sa pot baga muzica, etc. etc... Adica memorie de masa, si nu stiu sa setez sa nu mai fie citit ca fiind un aparat foto.
Multumesc!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Descarca Samsung Kies.Este un program cu care poti face transfer de poze, video etc.

| e36 a răspuns:

Samsung Kies. Şi vezi, după ce instalezi Samsung Kies, şi bagi usb-ul trebuie să-ţi apară pe telefon 2 opţiuni : Samsung Kies şi Stocare în masă. Tu alegi Samsung kies. Dacă nu îţi apare asta, te duci la setări şi cauţi la conexiuni parcă şi selectezi tu manual.

| b342 explică (pentru e36):

Nu-mi apare iar acolo zice "atingeri butonul de mai jos pentru a copia fisiere intre computer si cartela SD"... Iar Samsung Kies il am instalat, doar ca trebuie sa dau "start" si cere acolo "activare retea: WI-Fi, Hotspot portabil Wi-Fi"

| e36 a răspuns (pentru b342):

Nu am mai auzit de asta. Încearcă ''cartelă SD'' de multe ori cu Samsung Kies. Dacă nu îţi merge, ar trebui să te duci la Orange şi să întrebi. Scuze, dar nu am mai auzit de aşa ceva.