anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU! happy
Am o problemă... astăzi am primit un apel mai ciudat de la o persoană pe care cred că o cunosc. Știu numărul, știu adresa, știu cum o cheamă. Nu sunt 100% sigură că ea e, dar aș vrea să verific. Cum pot face asta, preferabil pe internet, fără să mă duc la vreun operator Vodafone (pentru că numărul este de Vodafone), poliție, etc?
Mulțumesc! Fundă cui reușește să mă ajute!

14 răspunsuri:
| Vasybulan a răspuns:

Sunt o gramade de site-uri, care teoretic, iti pot localiza un numar de telofon. Problema e urmatoarea: 1. e o facatura si 2. multe site-uri de genu, iti cer bani, pentru nimic. Nu prea poti sa depistezi locatia unui telefon, doar daca poti sa intalezi pe telefonnul, pe care vrei sa il urmaresti, un soft de urmarire. Cauta pe gogu, ca doar el le stie pe toate.

| Thatsnotmyname a răspuns (pentru Vasybulan):

Așa credeam și eu, dar se pare că nu le știe chiar pe toate, am găsit doar site-uri care localizează numere de telefon de Romtelecom, nu de Vodafone...

| Vasybulan a răspuns (pentru Thatsnotmyname):

Pai tocmai ce spuneam. Nu exista inca un site, care se localieze un nr de telefon, iar acesta sa fie destinat tuturor utilizatorilor de internet.

| anonim5491 a răspuns:

Poti sa iei legatura cu ea si sa o intrebi?

| Thatsnotmyname a răspuns (pentru anonim5491):

Nuuuu, categoric nu.

| cuib a răspuns:

Google it, poate si l-a postat pe net pe undeva;-)

| VastoLorde99 a răspuns:

Pai inceraca sa vb cu vecinii persoanei respective sau du-te si verifica!

| Thatsnotmyname a răspuns (pentru VastoLorde99):

Dacă este cine bănuiesc eu, nu locuiește în oraș.

| VastoLorde99 a răspuns:

Pai atunci nu-ti mai fa atatea griji big grin

| Thatsnotmyname a răspuns (pentru VastoLorde99):

Am motive să-mi fac, e puțin mai complicat, de-asta țin atât de mult să aflu.

| georgelsfatuitorul98 a răspuns:

Pai ce apel? Si pesrsoana care o banuiesti are abonament?

| Thatsnotmyname a răspuns (pentru georgelsfatuitorul98):

Cum adică ce apel? Da, din câte știu eu, persoana pe care o bănuiesc are abonament.

| EnigmaZ a răspuns:

Hey ...nu iti bate capul cu asta ca nu ai de ce sa iti faci griji si pe mine m-au sunat de 3 zile incoace ca o sa ma omoare daca nu imi vand masina... oricum nu iti fa griji D

| Thatsnotmyname a răspuns (pentru EnigmaZ):

Mie nu mi s-au făzut farse sau ceva de genu'.