anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu calculatorul. Deci mi s-a ars sursa iar azi am primit alta. Insa, cand deschid pc-ul nu merge nici mouse-ul nici tastatura. Tastatura merge cand intru in bios si restul pana cand se incarca win. De atunci nu mai merge nimic, imi apare pe monitor ceva ca sa instalez tastatura si mouse-ul dar cum nu merge nici una dintre ele. nu pot da NEXT NEXT ACCEPT..etc Pot instala din bios macar una din ele? Macar tastatura sau mouse-ul? Cum?! HELP. FUNDE

2 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Fa un reset de bios! intra in bios si cauta "load optimal settings" sau ceva de genul asta, apoi dai save si restart la pc, asta ar trebui sa te ajute!

| PaulCCraciun a răspuns:

Nu stiu daca din bios se poate face ceva. Cel mai simplu verifica, ia mouse-ul si tastatura unui coleg, conecteaza-le la pc-ul tau si vezi daca merg, daca da, atunci e clar ce ai de facut, iti cumperi altele ( cred ca au primit si ele 'putina supratensiune' in momentul cand s-a ars sursa, dar e foarte putin probabil). daca iti apare pe ecran ca dispozitivele trebuie instalate, e clar ca nu le mai recunoaste, ceva s-a intamplat cu ele.