| 2pac4life a întrebat:

Buna TPU.
Am o problema cu calculatorul (nu numa' una mai multe da o spun pe asta)eram pe internet si dintr-o data face calculatorul sunetul acela pe care il face la stingere si mi se blocheaza ecranul in jur de 5-20 de secunde (nu mai mult de atata) am scanat calculatorul si vad ca nu mai face asa.
Intrebarile mele sunt:
-de ce mi s-a intamplat asta?
-ce sa fac daca mi se m-ai intampla?

Răspuns Câştigător
| bistrita1984 a răspuns:

Scaneaza cu avastu. daca persista situatia ai ceva virusi tare bine ascunsi care nu-i depisteaza la scann, reinstaleaza windowsu daca chiar te deranjeaza treaba aia, dar daca nu lasa asa, in cazul in care iti face alte probleme jos cu el si install windows

4 răspunsuri:
| bistrita1984 a răspuns:

Daca ai scanat si nu iti mai face asa inseamna ca ai avut virusii, si pe viitor sa numai faca asa scaneaza mai des s-au schimba antivirusu cu unu mai bun

| 2pac4life explică (pentru bistrita1984):

Chiar dupa ce am pus intrebarea asta am intrat pe un film si-o facut la fel numa de data asta o facut sunetu si-o revenit 5 secunde si o facut sunetu iarasi.

| bistrita1984 a răspuns (pentru 2pac4life):

Ce antivirus ai? ia un avast eu asta am dar nu am probleme cu virusii pc meu nu stie ce este un virus! este chiar foarte bun avast

| 2pac4life explică (pentru bistrita1984):

Avast am.

| bistrita1984 a răspuns (pentru 2pac4life):

Scaneaza cu avastu. daca persista situatia ai ceva virusi tare bine ascunsi care nu-i depisteaza la scann, reinstaleaza windowsu daca chiar te deranjeaza treaba aia, dar daca nu lasa asa, in cazul in care iti face alte probleme jos cu el si install windows